Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (SASİAD) projelerini anlatan ve hedeflerini ortaya koyan Köseler, "Manisamız büyükşehir statüsüne kavuştu. Bunun Salihlimiz'e önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Zira, Manisamız'da çok başarılı bir belediyecilik örneği sergiledik. Başkanımız Cengiz Ergün'e bu konuda teşekkür ediyorum. Bu örnek çalışmaları Salihlimiz'e de taşımak istiyoruz. İnşallah hemşehilerimizin de desteği ile bunu başaracak, MHP iktidarını kuracağız. Buna ben ve ülküdaşlarım gönülden inanıyoruz" dedi.
Başkan seçildiği takdirde yapacaklarını da anlatan Köseler, şöyle konuştu: "Salihli’mize hizmet etmek bizlere nasip olduğunda önceliğimiz gençlerimize iş imkanı sunmak olacak. Bölgemizin tarıma dayalı bir geçim kaynağı var. Tarım sektörünü canlandırmak için, jeotermal gibi bir nimetimiz var. Bunu seralarımızda kullanmak için projelerimiz var. Salihli’nin trafik ve otopark sorununu çözmek için de projelerimiz var. Ayrıca dünya çapında tarihi zenginliğe sahibiz. Lidyalılar’ın başkentİ Sart Harabeleri Salihli sınırları içersinde fakat değerlendirilemiyor. Sart Harabelerini turizm sektörüne kazandırmak için çok güzel, çok farklı projeler ürettik. Tüm bunları ilerleyen zamanlarda basınımız ile birlikte tüm halkımıza duyurucağız”
SASİAD Başkanı Nurullah Yörükoğlu’nun “Doğalgaz hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu da cevaplandıran Köseler “Doğalgaz çok temiz ve ucuz bir enerji kaynağı. Doğalgazla Salihli halkının özellikle Organize Sanayi Bölgemizin tanışması gerekir. Bunun için de belediyeyi hizmet için aldığımızda Salihli Belediyesi olarak buna öncelik vereceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim