Gurup el birliği ile hazırladıkları ikramları birbirlerine ikram ettikten sonra mesleği aşçılık olan Ünal Algül’ün hazırlayıp pişirdiği enfes ızgaraları paylaştılar. Yemekten sonra da sazını alan sazendelere solist arkadaşları sesleriyle eşlik ederek konserlerde söyledikleri parçaları bu kez kendileri için söylediler.
Salihli Türk Müziği Dernek Başkanı ve Koro Şefi Muammer Kırdar, “Dernek üyelerimizle her yıl bir piknikte bir araya gelmeyi alışkanlık edindik. Hem ailecek bir araya geliyor yiyor içiyor eğleniyor gönlümüzce bir gün geçiriyoruz. Kurşunlu'muz çok güzel. Bugün şansımıza havada çok güzeldi. Yemyeşil bir ortamda su ve kuş sesleri arasında birde sazlarımız ve koromuzun sesi karışınca ortaya mükemmel bir doğal ortam konseri çıktı.Arkadaşlarımız istediği sürece bu pikniklerimiz devam edecek. Şanslıyız. Yeni dernek üyemiz Ünal Algül malzeme alımı, pişirilmesinde gerçek bir usta. O çok çalıştı, yoruldu, O yaptı, bizler yedik” dedi.
Ünal Algül ise, “Bu benim mesleğim. Hizmet verdiğim kesim koro arkadaşlarım olunca apayrı bir zevk. Ben pişirdim evet ama koro arkadaşlarım da en iyi yardımcılarım oldu. Servisi onlar yaptı. Ben arkadaşlarımla böyle bir gün yaşamaktan çok mutluyum” dedi.

Editör: TE Bilişim