Hedef Tek başına iktidar

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan CHP Salihli İlçe Başkanı Kocabıyık, kahvaltıya katılan muhtarlara teşekkür ederek, ’’1 Kasım genel seçimlerine kısa bir süre kaldı. Biz CHP olarak önce insan, önce birlik, önce Türkiye sloganı ile çıktığımız yolda, dur demek bilmeksizin çalışıyoruz.CHP olarak bizim hedefimiz iktidara yürümektir. Siz değerli muhtarlarımızın bu yolda bizlere destek vermenizi istiyorum.’’dedi.

7 Haziran seçimlerinde seçmen AKP’ye, bu ükeyi sen tek başına yönetemezsin dediğini ifade eden İl Başkanı Mustafa Ada ‘’CHP olarak bizim seçim korkumuz yok. Ancak bazılarının seçim korkusu, hatta bu seçimlerde de yine tek başına iktidara gelememe korkusu var’’ dedi.

Pes etmeyeceğiz

Milletvekili adayları Hayriye Hacet ve Abdullah Saka’dan sonra konuşan 5.sıra adayı Sabri Temel ’’7 Haziran genel seçim sonuçlarından çıkıp ta hiçbir seçmen ben memnun değilim demedi. Bu sonuçltan memnun olmayan tek kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz CHP olarak bu yola yeniden pes etmeden çıktık, çünkü hedefimiz, iktidardır’’dedi.

 Çay parasını ödeyemiyor

75 kuruşluk çay parasını kahveciye yazdırmayan bir Türkiye istediğini ifade eden 4.sıra adayı Mustafa Başgülşen,’’Asgari ücretle çalışan gençlerimiz ise elektrik ve faturası ile ev kirasını bile ödeyemiyor. 1 Kasım’dan sonraki CHP iktidarında bu düzeni değiştireceğiz’’ dedi.

 Bir ve Bütün olmalıyız

 Halkın doktoru iken, halkın milletvekili olduğunu vurgulayan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ‘’Ülkemiz 5 ay içinde 2.kez seçime gidiyor. 1 Kasım seçimlerinde ükemizin birlik ve beraberliği için, başımızın tacı olan muhtarlarımızın desteğini bekliyoruz. Artık bir olmak ve bütün olmak zorundayız’’dedi.

Halkın iktidarını kuralım

1 Kasım seçimlerinde iktidar partisi AKP’ye ders verilmesi gerektiğini ifade eden CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu ülkesini seven, bu ülkenin gidişatından kaygı duyan herkesi birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyorum. Gelin bu seçimlerde CHP’ye oy verin ve birlikte halkın iktidarını kuralım.

Editör: TE Bilişim