Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Salihli ziyaretinde talimat vermesi üzerine Alaşehir ve Gediz köprüleri yenilendi. Köprülerin önemli bağlantı yolları üzerinde bulunduğuna dikkat çeken Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, hafta sonu her iki köprünün de hizmete açılacağı müjdesini verdi.
"NEDEN DAHA ÖNCE SİZ YAPMADINIZ?"
Yenilenen Gediz köprüsünün 106 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğinde olduğunu belirten Başkan Zeki Kayda, “Yıllardır yapılamayan ve sadece bir aracın geçebildiği dur-geç köprülerini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün katkılarıyla yeniledik. Biz bu hizmeti Salihli için, vatandaşlarımızın yıllardır çektiği sıkıntıları sona erdirmek için gerçekleştirdik. Eleştirenlere sormak lazım; 'neden daha önce siz yapmadınız?' diye. Yaptığımız çalışmalar hep Salihli’nin daha ileriye taşınması içindir. Artık Salihli’nin de vizyonu değişmelidir. Büyükşehir ile birlikte 2015 yılında değişim projelerimiz devam edecek. 2015 yılında gerçekleştireceğimiz projelerle, Salihli’nin değiştiğini herkes görecek“ dedi.

Gediz Köprüsünde incelemelerde bulunan Başkan Kayda, köprünün giriş ve çıkış yollarının asfaltlanarak hafta sonunda vatandaşların hizmetine açılacağını ifade etti. Kayda’nın ziyaretine, belediye başkan yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren de eşlik etti.

Editör: TE Bilişim