Manisa’nın Salihli’ ilçesinde bedensel engellilere yönelik hizmet veren özel bir rehabilitasyon merkesi, engelliler açısından erişilebilir bulunarak, "Erişilebilirlik Belgesi" aldı.

Salihli’nin Sart Mahallesi’nde bulunan ve Türkiye’nin her yerinden yaşlı ya da 19 yaş üzeri bedensel engelli hastalara hizmet veren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Özel Lidya Sardes Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, engelliler açısından erişilebilir bulunarak “Erişilebilirlik” belgesi verildi. Pastanın kesildiği törende Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan tarafından merkezin kurucu Müdürü Orçun Semizler’e belgesi verildi. Merkez adına Semizler’e teşekkür eden Konan “Bölgede engelliler açısından erişilebilir bulunarak, Erişilebilirlik Belgesini almaya hak eden ilk kurumsunuz, sizleri bu başarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Emeği geçen tüm herkese teşekkür eden Semizler ise “Daha önce de kalite hizmet belgemizi alarak, kalitemizi tescillemiştik. Şimdi de erişilebilirlik belgesini bölgede ilk olarak almanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Salihli İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz’unda yer aldığı Erişilebilirlik ödül töreninin ardından Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Konan, merkezde kalanları tek tek ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.
Kaynak: iha