Kendisini tanıtan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, “Manisalıyım, Manisa’da doğdum, büyüdüm. Esnaf bir ailenin esnaf bir çocuğuyum. Hali hazırda da ticaretle uğraşmaktayım. Evliyim, üç tane çocuğum var. Geçen dönem ilçe başkanımızın istifasından sonra ilçe başkanlığında bir boşalma oldu. Bu süreçte de genel merkezimiz tarafından bir değerlendirme yapıldı. Teşkilat içerisinde kimler bu işi yapabilir, kimler görevlendirilebilir diye bir mülakat safhası geçti. O süreye içerisinde tabi ki biz belediye meclis üyesi olarak Şehzadeler Belediyesi’nde çalıştık. Bu iş için bizi bu göreve layık görmüşler. Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, genel merkez teşkilat başkanımız Erkan Kandemir, MKYK Üyemiz ve bölge koordinatörümüz Murat Baybatur, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımızdan oluşan bir mülakat sonucunda bizi bu göreve layık gördüler. Bu teveccühleri için onlara çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Görevi aldıktan sonra hızlı bir şekilde teşkilatı kurma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Çipiloğlu, “ Çünkü seçim arifesi. Seçim çalışmaları bir taraftan başladı. bir yandan da yönetim kurulu üyelerimizi oluşturmak için çok ciddi anlamda gayret sarf ettik. Bu yönetim kurulunu oluştururken de şehrimizin dinamiklerini çok ciddi bir şekilde analiz ederek, güzel bir yönetim oluşmasını, Manisa’da Şehzadeler ilçemize yakışır, Şehzadeler ilçemizi gerçekten ayağa kaldırabilecek, belediye başkanıyla birlikte uyumlu çalışabilecek, belediyenin hizmetleriyle arada köprü olmak için Manisa’mıza değer katacak isimlerin olmasını istedi. Bunun yanında eski yönetimden de çok değerli arkadaşlarımızın harmanlanmasıyla güzel bir yönetim oluşturmak gayret ettik. Allah nasip ederse önümüzdeki günlerde, belki bu hafta sonuna kadar, belki de pazartesi, Salı gününe kadar yönetimimizi inşallah açıklayacağız. Bu yeni oluşan yönetim Manisa’mıza, Şehzadeler ilçemize çok faydalı olacak” diye konuştu. 
Önümüzde çok önemli bir yerel seçimlerin bulunduğuna dikkat çeken Çipiloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada şehrimizi yöneteceğimiz, 2023’e şehrimizi taşıyacak vizyonlu, liyakatli belediye başkanlarımızı seçmek için biz gayret edeceğiz, çalışacağız. Bizim belediye başkan adayımız Allah’a çok şükür 5 yıldır görevini çok güzel yapan, gece gündüz demeden çalışan, başarılı, liyakatli, ehliyetli bir belediye başkanımız var. bu yönden de şanslıyız. Başkanımızla beraber sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. çarşıdayız, pazardayız, esnafı ziyaret ediyoruz. gerçekten olumlu bir hava var. Olumsuz bir durumla hiç karşılaşmadık. Gönüllere giren belediye başkanımız var. İnşallah bu seçim bizim için de belediye başkanımız için de çok güzel bir seçim olacak.” 

AK Parti’nin yerel seçimlere Cumhur ittifakı olarak MHP ili birlikte girdiğini kaydeden Çipiloğlu, “Cumhur ittifakıyla ilgili içeriden ve dışarıdan bir takım mihraklar bizim ülkemize saldırılarda bulunuyorlar. Maddi olsun, darbe teşebbüsü olsun, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla olsun ülkemizi karıştırmak için gayret ediyorlar. En son bir ekonomik darbe yapmak istediler.  Bunda kısmen başarılı olur gibi görünse de hükümetimiz çok hızlı bir şekilde ekonomik tedbirlerle birlikte bu süreyi, bu safhayı atlattı. Seçim sonrasında da ekonominin toparlanacağına inanıyorum. Cumhur ittifakının özüne ruhuna uygun bir şekilde MHP Şehzadeler ilçe başkanlığıyla birlikte bu ziyaretlerimizi, bu seçim sürecini, bu kampanyaları beraber yürüteceğiz. 31 Mart’a kadar da bu kampanyalarda hep birlikte olacağız. Bu teşkilatlardaki birlik ve beraberliği tabana daha fazla yansıtmak adına biz bunları yapıyoruz.  Bu sadece bugün yapılan bir seçim değil, bu ülkemizin geleceğini, milletimizin geleceğini ilgilendiren çok önemli bir ittifak. Sonunu kadar da cumhur ittifakıyla birlikte hareket edeceğiz. Bizim belediye başkan adayımızın dışında Cengiz Ergün’ü de Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Cumhur ittifakının adayı olarak açıklandı. Cumhur ittifakı büyükşehir belediye başkan adayımızla birlikte Şehzadeler Belediye başkan adayımız el ele vererek, gönül gönüle vererek birlikte çok güzel hizmetler yapacak. Şuna da inanıyorum. Önümüzdeki süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin parlayan yıldızı, Şehzadeler Belediyemiz de Ege bölgesinde ve diğer ilçelerimizde parlayan bir yıldız olacaktır. Bu birliktelikten çok güzel hizmetler gelecek. Çok başarılı bir belediyecilik anlayışını önümüzde dönemde yapılacak. Manisa’mız bundan çok büyük bir şekilde istifade edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim