24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için artık geri sayım başladı. Siyasetin hareketlendiği şu günlerde Adaylar sahada var güçleri ile çalışıyor. MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş da her gün diğer milletvekili adayları gibi Manisa’nın bir veya iki ilçesinde vatandaşlarla kucaklaşıyor. Ancak bir farkla. Savaş’ın yanında tüm programlarda ve çalışmalarda bir isim dikkat çekiyor. O da Eczacılık mesleğini yapan eşi Ayçin Savaş.
 
Kadının her alanda aktif olması gerektiğini ifaden eden MHP Manisa Milletvekili Adayı Nurullah Savaş, “Eşim Ayçin Hanım ile meslektaşız. Hayatımın her döneminde onun büyük desteğini hissettim. Özel Hayatımda olduğu gibi siyasi hayatımda da en büyük destekçim eşim. Belediye Başkanlığı dönemimde de hep destek olan Ayçin Hanım 24 Haziran Seçim çalışmalarımda hep yanımda. O da kapı kapı dolaşıyor. Bana partimize destek oluyor. Mutlaka eskilerin dediği gibi her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Ayçin Hanım’dan Allah razı olsun” dedi.
 
Nurullah Savaş’ın her zaman yoğun çalıştığını söyleyen Ayçin Savaş, “Kendim Selendi’de Eczacılık ile uğraşıyorum. Uzun yıllardır bu işin içindeyim. Hem çalışma hayatı hemde ev hayatı yoğunluk getiriyor. Ancak biz bunu karşılıklı sevgi ve saygıyla eğlenceli hale getirdik. Eşim Nurullah çok sıcak kanlı, gülen yüzlü, ülkesine milletine hizmet etmeyi seven bir kişi. Selendi’de yaptığı hizmetleri artık Manisa’nın tamamına yaymak istiyor. Bizde ona her zaman olduğu gibi destek oluyoruz. Çıktığı bu yol inşallah ülkemiz, ailemiz ve kendisi için hayırlı olur.” dedi.

Editör: TE Bilişim