Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir" dedi.

"Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım" diyen Kılıçdaroğlu, "Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı Özgür Özel, Erdoğan’la hangi konuları konuşacağını açıkladı

Özgür Özel’de bugün yaşanan olaylar ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özel, “Bizim pusulamız bu güçlü duruş, bu yürekten üsluptur. Kazanıyoruz barışarak ve birleşerek kazanıyoruz. Korkmakta haklılar, bizim cesaretimiz yüreğimizde halkımız yanımızda. Ne yaparlarsa yapsınlar sonuç değişmeyecek. 13 Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak.” dedi. 

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, bayram nedeniyle deprem bölgesi Adıyaman'da gerçekleştirdiği mezarlık ziyaretinde bir kişinin sözlü saldırısına uğradı. 

Kılıçdaroğlu dua ederken mezarlıkta bulunan bir şahıs "Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?" dedi. Çevredekiler, söz konusu şahsın ifadelerine, "Terbiyesizlik yapma" diye tepki gösterdi.

Editör: Ali Gözen