Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. 

Bahçeli, Özel’i Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) makam odasının önünde karşıladı.

Özel’e Bahçeli’nin makam odasının kapısına kadar CHP Meclis İdare Amiri Uğur Bayraktutan, CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın, Ali Mahir Başarır ile bazı CHP milletvekilleri eşlik etti. Bahçeli, Özel’i karşılarken yanında Meclis Başkanvekili Celal Adan, Meclis İdare Amiri Sermet Atay ve Grup Başkanvekili Erkan Akçay yer aldı.

7 yıl sonra ilk ziyaret: Özgür Özel ve Devlet Bahçeli bir araya geldi

GÖRÜŞME 45 DAKİKA SÜRDÜ

Fenomen isim Gülşah Durbay'a sordu: Tarzınız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz? Fenomen isim Gülşah Durbay'a sordu: Tarzınız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?

Bahçeli-Özel görüşmesi, TBMM'de basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Ana gündem maddesinin yeni anayasa çalışmaları olması beklenen görüşme, 45 dakika sürdü. Bahçeli, "Görüşme nasıl geçti?" sorusuna "Açıklamayı genel başkan yapacak" yanıtı verdi.

7 yıl sonra ilk ziyaret: Özgür Özel ve Devlet Bahçeli bir araya geldi

Görüşmenin ardından, iki lider karşılıklı hediye takdiminde bulundu. CHP liderinin Bahçeli'ye tesbih, Bahçeli'nin ise Özel'e bir işlemeli bir tabak hediye ettiği öğrenildi. 

Özel'in, MHP'nin gerçekleştirdiği son kongrenin ardından Bahçeli'yi tebrik edeceği açıklanmıştı. Özel geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a AKP Genel Merkezi'nde ziyarette bulunmuştu.

Editör: İclal Çiçek