Kızılay Gönüllü Merkezinde düzenlenen törende, Kahramanmaraş depremlerinde ve sonrasında görev alan gönüllülere teşekkür belgeleri verildi.

Kuyumcularda Erkan Özşen güven tazeledi Kuyumcularda Erkan Özşen güven tazeledi

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, törende yaptığı konuşmada, Kızılay Gönüllülerin zor zamanlarda büyük fedakarlık örneği göstererek çalıştıklarını söyledi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen, Kahramanmaraş merkezli olarak 11 ilde yaşanan depremler nedeniyle bölgeye yardımların ulaşmasında, Kızılay gönüllülerinin büyük çabasının olduğunu belirten Gürsel, "Türk Kızılay olarak 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde bölgede büyük bir çalışma yürüttük. Depremden etkilenen 11 ilimizde her noktada yeme ve içme ihtiyaçlarını karşıladık. Bu çalışmalarımız yürütülürken Kızılay gönüllülerimizin büyük desteği oldu. Gönüllülerimiz sadece zor zamanlarda değil aslında her zaman bizlere destek oluyorlar. Hepsinin emeğine sağlık. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Törene, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, İl Başkan Vekili Özer Teksin, Yönetim Kurulu Üyesi Aytekin Viduşlu, Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Yöneticisi Murat Köseler ve Gönüllüler katıldı.

Editör: Ali Gözen