Başkan Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül’ün işyeri olan Aşçı Mehmet önünde düzenlenen programa katıldı. Programa Başkan Çelik’in yanı sıra Şehzadeler Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, MHP eski Manisa İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, çok sayıda vatandaş katıldı.

Erkek öğrenciler etek giyip peçe taktı! Gösteriye soruşturma Erkek öğrenciler etek giyip peçe taktı! Gösteriye soruşturma

Başkan Çelik, bu yıl 7’incisi düzenlenen programın gerçekleşmesinde emeği olan emekli eğitimci Mehmet Çetinkaya’ya, Başkan Mehmet Akgül’e teşekkür etti, plaket takdim etti. Başkan Çelik yaptığı açıklamada, “Emekli eğitimci Mehmet Çetinkaya hocamızın öncülüğü ile Manisa'mızda İMECE usulü ile bu yıl 7'incisi düzenlenen hatim ve hayır programına katıldık. Böylesine güzel ve anlamlı bir projeyi gerçekleştiren ve destek veren tüm hayır severlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim yapılan tüm hayırları kabul etsin inşallah” dedi.  Her yıl ebediyete intikal eden yüzlerce insan için gönüllüler tarafından okunan hatimlerin duası yapılıyor, yemek ikramında bulunuluyor.

Editör: Ali Gözen