Türkiye tam bir ay sonra sandık başına gidecek. YSK'nın seçim takvimi işlerken, partiler de hazırlıklarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları için Rize'ye giden cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce, burada Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi'nin selamlama işaretini tanıttı.

Diyanet'ten 'Audi A8' açıklaması Diyanet'ten 'Audi A8' açıklaması

"NE SAĞDAN NE SOLDAN"

Partisinin selamlama işaretini ilk kez Rize'de gösteren İnce, "Ne cumhur, ne millet, tek yol memleket. İlk kez Rize'de dedemin, anneannemin memleketinde partimizin işaretini gösteriyorum. Ne bu? Üçüncü yol. Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan.

Biz üçüncü yoluz, millete bir seçenek sunuyoruz. Bugünden itibaren meydanlar, sokaklar bu işaretle dolacak. Bir ayda neler yaptığımızı bütün Türkiye görecek." dedi.

"BIRAK HANIMI SÜLALEMDE YOK"

Seçim öncesi herkesin kendilerine saldırdığını ileri süren İnce, "Gün geçmiyor ki bir sahte belge çıkmasın. Eşimin olmayan cipi. Yok öyle bir şey. Bırak hanımı, sülalemde yok." ifadelerini kullandı.

10 MİLYON DOLAR İDDİASI

İnce, bir gazetecinin, kendisinin 10 milyon dolar aldığına dair paylaşım yaptığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Deli saçması. Mesaj attım, 'İftira atıyorsun, bunu düzelt. Sana dava açarım. Bir gazeteciye dava açmak istemiyorum.' Kolay kolay açmıyorum. Mesaj atmış bana, 'Muharrem İnce, iddiaları reddediyor.

Bugün için saat 04.00'te yayına bekliyorum.' Ne büyük adam. Neredesin, müsait misin, uygun musun? Programın var mı? Evet, Rize'deyim gel. Buna dava açacağım. Kazandığım parayı da Memleket Partisi'ne bağışlayacağım."

Editör: Ali Gözen