İzmir'de sürücülere ‘Survivor'ı yaşatan dev kavşak İzmir'de sürücülere ‘Survivor'ı yaşatan dev kavşak

Yunusemre ilçesine bağlı Ayn-i Ali Mahallesi’nde gerçekleyen Hıdırellez etkinliğine Arınç’ın yanı sıra Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Evelek eşlek etti. Romanlar Arınç ve beraberindekileri bağrına bastı. Romanlar, “En büyük Roman Tayyip Erdoğan” pankartı asarak seçimler öncesi net mesajı verdiler.  Arınç ve Çerçi Romanların Hıdırellez coşkusuna ortak oldu. Birlikte roman oynadılar. 

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Mücahit Arınç, “Güzel insanlar Roman kardeşlerim. Bu güzel sofrayı paylaştık Hıdırellez zamanı. Hızır ile İlyas yoldaşımız olsun inşallah dualarınız kabul olsun. İlle de Roman olsun. İstersen çamurdan olsun bizde Allah kuluyuz her ne olursa olsun. Size bu kardeşiniz kurban olsun. İstanbul milletvekiliydim. İzmir Milletvekilimiz Cemal Bekle kardeşlerimizle birlikte Ankara’ya, İstanbul’a geldiği zaman kıskanırdık. Dedi ki ya sen bizdensin. O yüzden senin yanına geliyoruz. Döndüm memleketime geri döndüm sizlerin arasına. Bundan sonra buranın Romanı da benim Allah’ın izniyle.  14 Mayıs geldi çattı. En büyük Roman Recep Tayyip Erdoğan. Bundan sonra Romanların başkanı Mehmet Çerçi milletvekili de Mücahit Arınç olsun mu olsun. Her zaman desteğinizi esirgemediniz. Ben size kurban olayım” diye konuştu. 
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Hıdırellez’in hayırlı olmasını diledi. Roman vatandaşlarla sürekli bir araya geldiğini vurgulayan Çerçi, sıkıntıların, dertlerin olduğunu ama yollarının uzun olduğunu, her zaman Roman vatandaşların yanında olduklarını kaydetti. Çerçi, “En büyük Roman Recep Tayyip Erdoğan. Adam gibi adam. Onun için durmak yola devam” diye konuştu.

Editör: Ali Gözen