Ahmet ÜNSAL/Manisa

İsrail’deki Morris Şinasinin torunları bugün durmaksızın Filistin Gazze’de bebekleri,çocukları ve sivilleri öldürmeyi sürdürüyor.. 

Manisa’da bir grup duyarlı topluluk gece yarısı geldikleri Morris Şinasi Hastanesi önünde İsrail Bayrağı yakarak tepkilerini ortaya koyarak Gazze’deki katliamın durdurulmasını haykırdılar… 

Manisalı Gönüllüler adına Basın açıklamasında bulunan Uğur Delimanlar;

“Senin deden bu hastaneyi çocukları kurtarmak için yaptı.Ama torunları İsrail’de Filistinli çocukların kafasına bomba atıyor öldürüyor.siz sadece öldürmeyi bilirsiniz. Netanyahu bu yaptıkların yanına kalmayacak. seni ya İsrail asacak yada Müslümanlar asacak.”

Morris Şinasi tarafından 1928 yılında Türkiye-ABD işbirliği çerçevesinde ‘Hasta çocuklar şifa bulsun’ amacıyla kurulan Manisa’da ki Milletler arası Uluslar arası Morris Şinasi Çocuk Hastanesinin torunları bugün için Filistin Gazze’de çocukları öldürmeye devam ederken Uğur Delimanlar isimli bir sağlık çalışanı rüyasına giren İsrail’in katlederek vahşi öldürdüğü O çocukların ‘Ne olursunuz bizi kurtar abi’ sözleriyle yatağından fırladığını bugünkü eylemini o nedenle yaptığını dile getirdi.

Beraberindeki duyarlı vatandaşlarla birlikte Milletler arası Morris Şinasi’nin kurulduğu binanın yer aldığı İzmir Caddesi üzerinde toplanan Uğur Delimanlar, burada İsrail Bayrağını yakmaya varan eylemleri öncesinde Natunyahu’ya sert sözlerle seslendi.

“NETANYAHU BU YAPTIKLARIN YANINA KALMAYACAK. SENİ YA İSRAİL ASACAK YADA MÜSLÜMANLAR ASACAK.”

Delimanlar basın açıklamasında;

“İsrail’in yaptığı bu vahşete sessiz kalamazdık.Manisa gönüllüleri olarak burada bu katliama karşı çıktığımızı buradan beyan ediyoruz.Manisa Gönülleri olarak sessi kalmıyoruz bu duruma kesinlikle tepkimizi gösteriyoruz.İsrail’e de 24 saat süre veriyoruz.Bakın burası Manisa, Buradan İsrail Cumhurbaşkanına ve İsrail Başbakanına sesleniyoruz Netanyahu aklını başına al.Müslümanlarla uğraşma,Filistin ile uğraşma,İnsanları katletme,sen eli kanlı bir canisin.Yaptıkların yanına kalmayacak.Bunun hesabını sen müslümanlara Allah’a mutlaka ve mutlaka vereceksin.Allah Müslümanlara, Filistinlilere yardım etsin.Bizde onların arkasındayız.Ekip Manisa olarak,Saruhan Diriliş grubu,Ağrılılar Derneği, gelen bütün duyarlı vatandaşlarımız ve Manisalı vatandaşlar olarak tepkimizi gösteriyoruz bu nedenle İsrail Devletini tanımıyoruz.Çünkü gerçek bir devlet bunu yapmaz.İsrail’in yaptığı terörizmdir,katliamdır,vahşettir.Devlet olarak tanımadığımız içinde İsrail bayrağını burada yakıyorum. Ve İsrail’i tanımıyoruz.İsrail bizim gözümüzde hükümsüzdür.Devlet değildir.Asla devlet olarak kabul etmiyoruz,çünkü gerçek bir devlet böyle yapmaz.Müslümanlar Yahudilere böyle yapmadı.Onlar iyi niyetimizi kötüye kullandı.Susmayacağız bunun daha devamı gelecek.Arkası gelecek seninle derdimiz var.Seninle sıkıntımız bitmeyecek Netanyuhu. Bu yaptıkların yanına kalmayacak. Seni ya İsrail asacak yada Müslümanlar asacak.Eli kanlı pis Siyonist herif senin yanına bunu bırakmayacağız.Sana son uyarımız.Son kez uyarıyoruz.24 saat sana süre veriyoruz. 24 Saat sonra elini o topraklardan çekmezsen, savaş tazminatı ödemezsen. Ve o yıktıklarını yapmazsan O İsrail’di de demir kubbeyi de senin kafana yıkarız.Allah’ın ebabül kuşları çıkmıştır buna emin olun.Allah’ın laneti İsrail’in üzerine olsun.Tekbir Allahu ekber.Allah O eli kanlı İsrail’in belasını versin.” İfadelerine yer verdi…

“SENİN DEDEN BU HASTANEYİ ÇOCUKLARI KURTARMAK İÇİN YAPTI.AMA TORUNLARI İSRAİL’DE FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIN KAFASINA BOMBA ATIYOR ÖLDÜRÜYOR.SİZ SADECE ÖLDÜRMEYİ BİLİRSİNİZ”

AHMET TONGUÇ ŞEHİT AİLESİNDEN HELALLİK İSTEDİ AHMET TONGUÇ ŞEHİT AİLESİNDEN HELALLİK İSTEDİ

Delimanlar sözlerinin dozunu arttırarak;

“Bayrak yakma eylemimizde Türk milletine bir şeyi hatırlatmak istiyorum.Bakın arkamda gördüğünüz Milletler arası Çocuk hastanesi.Ey Netanyuhu. Senin deden bu hastaneyi çocukları kurtarmak için yaptı.Ama torunları İsrail’de Filistinli çocukların kafasına bomba atıyor öldürüyor.Siz sadece öldürmeyi bilirsiniz. Bakın mesajı buradan alın.Bu bayrağı burada yakacağız. Sizi devlet olarak tanımıyoruz. Allahu ekber.Gördünüz İsrail devletini tanımıyoruz.İşte gördünüz bayrağı balon gibi yanacak.” İfadelerinin ardından eylemlerine son verdi.

“İSRAİL’İN ÖLDÜRDÜĞÜ BEBEKLER VE ÇOCUKLAR RÜYALARIMA GİRİYOR”

Manisa’daki bir sağlık kuruluşunda görev üstlenen Uğur Delimanlar;

‘Duyarlı bir vatandaşım.Hiç bir kimse adına değil,hiçbir sebep ve neden değil sadece insanlık adına burada böyle bir açıklama yaptık.İnşallah sesimizi duyurmuş oluruz bütün dünyaya.’ Diye sürdürdüğü konuşmasında kendisi bu eyleme yönelten önemli bir nedeni bakın nasıl açıklıyor.

 “Bu akşam rüyamda Filistinli çocukları gördüm.Çocuklar abi sen bizim için bir şey yapmayacak mısın. Uyandım saat 06’da ezan okunuyordu. Aşağıya indim çay içtim kendime geldi.Kafamı toparladım ne yapabilirim ben dedim.Bir vatandaş olarak böyle bir şey yapmaya karar verdim. Öldürülen, katledilen Filistinli çocuklarız rüyamda gördüm.Amacımız burada katledilen bebeklerin, çocukların hakkını savunmak” dedi.

WhatsApp Image 2023-12-02 at 11.39.09

WhatsApp Image 2023-12-02 at 11.39.10-2

WhatsApp Image 2023-12-02 at 11.39.10-3

WhatsApp Image 2023-12-02 at 11.39.10-4

WhatsApp Image 2023-12-02 at 11.39.10

WhatsApp Image 2023-12-02 at 11.39.11