CHP yıllar sonra Manisa'da 4 milletvekili çıkardı. Ancak 4. sıradaki milletvekili CHP'li değil Deva Partili bir isimdi. 
Beşinci sıradaki Semih Balaban'ın seçim sonrası tavrı merak ediliyordu. Balaban'dan bugün bir destek açıklaması geldi. 

İşte o açıklama: 
Uzun yıllar Manisa 'da CHP ilçe ve il başkanı olarak görev yaptım.Manisa 5.sıra milletvekili adayı olarak ,yola çıktım. Sıralamama bakmadan ,11 Nisan 'dan 14 Mayıs gece 24.00 e kadar hayat arkadaşım Serap Balaban ile birlikte çok koştuk,gece gündüz çok çalıştık,günde 17 saat çalıştığımız zamanlar oldu. Yorgunluk nedir bilmedik,çok iyi bir kampanyayı kendi imkanlarım ve dostlarımın desteği ile gerçekleştirdik. Çok büyük emek harcadık. Partililerimizden ve farklı partilerden arkadaşlarımızdan büyük destek ve saygınlık gördük. Kalplere dokunduk. Partimiz yıllar sonra  4 milletvekili çıkardı.Ama maalesef olmadı. Milletvekili seçilemedik. Yolumuza bir parti neferi, toplumsal mücadelenin bir gönüllüsü olarak devam edeceğiz.                                

Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama

Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için ara vermeksizin sonuna kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Bu süreçte bize destek olan tüm partili arkadaşlarımıza , ittifak partilerimizin il ve ilçe örgütlerine, farklı partilerden olup bize desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma ve Manisa halkına  sonsuz  teşekkür ediyorum.

Editör: Ali Gözen