Aziz Yıldırım Manisa'da Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti Aziz Yıldırım Manisa'da Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti

MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, açıklamasında şunları söyledi: “Bazı siyasi parti adayları, seçimi kazanamayacağını, Cumhur İttifakı birlikteliğini yıkamayacağını bildiğinden karalama kampanyası ile seçim çalışmalarını sürdürmektedir.

Biz, Cumhur İttifakı olarak herhangi bir siyasi gerginliğe mahal vermemek için bugüne kadar bu konuda sessizliğimizi koruduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cengiz Ergün’ün afiş ve pankartlarına bugüne kadar sayısız kez zarar verilmiş, yırtılmış ve sprey boyalarla boyanmıştır. Hatta eski devlet hastanesinin olduğu noktada bir inşaatın önündeki demirlere müteahhidin izni ile birlikte asılan afişler daha asıldığı gün parçalanmıştır.  Cumhur İttifakının böyle kirli oyunlara ihtiyacı yoktur. Unutulmamalı ki Cumhur İttifakı birlikteliği, onurlu bir birlikteliktir. Türkiye Yüzyılı birlikteliğidir.

İlçe seçim kurulu kararı ile emniyet güçlerinin de katılımıyla Büyükşehir İtfaiyesinin ve Zabıtasının yanlış yerlere konulan seçim materyallerinin toplatılmasına yönelik çalışmaları, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yaptırıyor” gibi yalan yanlış açıklamalarla dillerine dolamışlardır. Hatta o kadar yalanları ileri gitmiştir ki, Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün sökülen Büyükşehir Başkan Adaylığı bayraklarını sanki personeller tarafından asılıyormuş gibi göstermişlerdir. Bu gerçek dışı açıklamaları yaparak Büyükşehir Belediyesi personellerini de töhmet altında bırakmışlardır. Büyükşehir personelleri, parti ayrımı yapmaksızın, ilçe seçim kurulu kararlarını harfiyen uygulamaktadır. Bunu da polis nezaretinde yapmaktadır.  ‘Çamur at izi kalsın’ yaklaşımıyla siyaset yapmaya çalışanlara en büyük cevabı 31 Mart günü hemşehrilerimiz verecektir. O gün, Büyükşehir ve 17 ilçesinin zaferini Ankara’ya duyuracağız” dedi.

Editör: Murat Yalçın