Meteoroloji uzmanları, Afrika üzerinden gelen çöl sıcaklıklarının bugün ve yarın pik seviyelere ulaşacağını belirterek sıcak havaların 15 Ağustos'a kadar süreceğini, aşırı sıcakların ise 10 gün boyunca etkili olacağını belirtti. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Zeyrek, toplu ulaşım sorunu ile ilgili çözüm yolu gösterdi Zeyrek, toplu ulaşım sorunu ile ilgili çözüm yolu gösterdi

Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde sıcaklıkların 2 - 4 derece artması bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve doğulu yönlerden, zamanla yurdun kuzey kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Manisa'da aşırı sıcak havaların etkisi devam ediyor. Bugün Manisa'da hava sıcaklığının 43 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 43°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. 16 Temmuz 2023 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 17 Temmuz 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 18 Temmuz 2023 Salı Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°.

Editör: Ali Gözen