Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya, Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu (Ardahan ve Erzincan haric), Güney Doğu Anadolu (Mardin haric) ile İstanbul ve Hatay çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır.

Manisa'da 1 Mayıs kareleri... Manisa'da 1 Mayıs kareleri...

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların batı ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın, kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN MANİSA'YA YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji'den Manisa'ya uyarı geldi. Yarın kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 25°. Yarın için Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°. 8 Nisan 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 23°. 9 Nisan 2024 Salı Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 24°. 10 Nisan 2024 Çarşamba Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 26°.

Editör: İclal Çiçek