Nereden nereye... Akhisarspor amatör lige düştü Nereden nereye... Akhisarspor amatör lige düştü

 Avrupa Spor Haftası, Dünya Yürüyüş Günü ve Dünya Kalp Günü kapsamında yürüyüş ve egzersiz gerçekleştirildi. 8 Eylül Futbol Sahasında düzenlenen programda Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün ve müdürlük personeli Jimnastik Antrenörü Meral Demir eşliğinde egzersiz hareketleri yaptılar. Ardından futbol sahasında yürüyüş gerçekleştirdi.  
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, müdürlük olarak insanların sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında il genelinde vatandaşlar için çeşitli sportif etkinlikler düzenlediklerini belirtti. 7’den 70’e herkesi sporla buluşturduklarını kaydetti. Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte bu programı yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 


Şehzadeler İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Müjde İlgün ise desteklerinden dolayı Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk nezdinde Şehzadeler İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne, emeği geçenlere teşekkür etti. İlgün, herkesi sağlıklı olmaya davet etti.

Editör: Ali Gözen