Başkan Durbay'ı duygulandıran gösteri Başkan Durbay'ı duygulandıran gösteri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Trakya ile güneydoğu kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi devam etmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara’nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Manisa'da yarın ve perşembe günü yağışlı havanın etkili olması bekleniyor. Sıcaklık kent genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 31°. Yarın için Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 29°. 18 Nisan 2024 Perşembe Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 28°. 19 Nisan 2024 Cuma Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 28°. 20 Nisan 2024 Cumartesi Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 22°.

Editör: İclal Çiçek