Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı Yunusemre'nin borç tablosu belediye binasına asıldı

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Bölgemizde halen etkili olan sıcak hava dalgasının, hafta sonuna kadar etkisini arttırarak sürdüreceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının bölgemizde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerine çıkması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Manisa 43 dereceyi görecek?

Manisa’da mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklık diğerleri etkisini hafta sonuna kadar sürdürecek. Kent genelinde hava sıcaklığı yarın (19 Temmuz Çarşamba) 39 derece, Perşembe ve Cuma günü 42 derece, Cumartesi ise 43 derece  olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 20 Temmuz 2023 Perşembe Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. 21 Temmuz 2023 Cuma Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 42°. 22 Temmuz 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 43°.

Editör: Ali Gözen