Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz ile Ankara'nın kuzey ve batısı, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Kars, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, doğu kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Batı ve güney kesimlerde güneyli, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSA'DA SICAKLIK DÜŞÜYOR, YAĞIŞ GELİYOR

Başkan Zeyrek: “Gençlerimizin enerjisiyle aydınlık yarınlara birlikte yürüyeceğiz” Başkan Zeyrek: “Gençlerimizin enerjisiyle aydınlık yarınlara birlikte yürüyeceğiz”

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre bugün özellikle 12.00 ila 18.00 saatleri arasında Manisa'da havanın sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışlı havanın yarın da etkisini artırarak sürdüreceği tahmin ediliyor. Kent genelinde sıcaklıklarda 3 ila 6 derece arasında düşüş gerçekleşecek. 

Öğleden Sonra Yurtta Hava

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 28°. Yarın için Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 25°. 11 Mayıs 2024 Cumartesi Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 22°. 12 Mayıs 2024 Pazar Manisa hava durumu Bulutlu, sıcaklık 24°. 13 Mayıs 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 27°.

Editör: İclal Çiçek