Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülke genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Zeyrek'ten Metro İstanbul'a ziyaret: Mevzu Manisa'nın ulaşımı Zeyrek'ten Metro İstanbul'a ziyaret: Mevzu Manisa'nın ulaşımı

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, zamanla iç kesimlerde doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Ege bölgesinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.

Manisalılar dikkat! Yağışlı hava geliyor

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre yeni haftada Manisa'da havanın, Çarşamba gününe kadar açık ve parçalı bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. Kent genelinde Perşembe gününden itibaren sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 28°. Yarın için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 28°. 1 Kasım 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 27°. 2 Kasım 2023 Perşembe Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°. 3 Kasım 2023 Cuma Manisa hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°.

Editör: Ali Gözen