Turğay Duyar
MANİSA (İHA) -
Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay, beraberinde Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcıları Orhan Çelik, Mustafa Tire ve Meral Çetinkaya ile birlikte Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde S.S Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (Kadın Kooperatifi) binasında verilen kursları ziyaret etti.

Kooperatif binasında dikiş, makine nakışı, halı dokuma, ahşap boyama, ileri geri dönüşüm ile Fotoğraf ve Grafik Tasarım kurslarının verildiğini ifade eden Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik, kurslarda Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi tarafından görevlendirilen usta öğreticilerin görev aldığını belirtti.

Manisa’da KÖFN rüzgarı esti Manisa’da KÖFN rüzgarı esti

Desteklerinden dolayı Halk Eğitimi Merkezi Müdür ve yardımcıları ile İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiğini belirten Beşirik, kurslara büyük talep ve ilgi olduğunu sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gençay ise kadınların gününü kutlayarak binada verilen kursların meslek kursları olduğunu ve kursiyerlerin öğrendikleri ile ev ekonomisine katkı sağladığını belirterek eğitimin hedefe ulaştığını söyledi.

Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan kurslarda kadın kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği ürünlerden oluşan sergiyi açan İlçe Müdürü Gençay, müdür yardımcıları ile sergiyi gezerek kursiyerlerden ve eğitmenlerinden bilgiler aldı.

Editör: İclal Çiçek