HABER:SERKAN ÖZCAN

Alınan bilgiye göre, H.G (45) isimli kadını telefonla arayan bir kişi kendini  banka personeli gibi tanıttı. H.G 'yi telefonla arayan kişi, bankacılık işlemlerinde sorun olduğu iddiasıyla hesap bilgilerini alıp, paralarını dolandırdıkları öğrenildi.

 H.G'nin  ihbarı üzerine Manisa İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri  şüphelileri yakalama çalışması başlattı.

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin Muğla ilinin Fethiye  ilçesinde bir villada saklandıklarını tespit etti.
Düzenlenen  operasyonda  villada saklanan 6  şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldıkları villada yapılan aramalarda, 19 cep telefonu, 1 laptop, 1 flash bellek, 6 sim kart ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli, işlemleri yapılmak üzere Manisa'ya getirildi. Şüphelilerden F.C., E.A. ve H.C.Ş., sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Diğer 3 şüpheli'den 1'i savcılıktan serbest bırakılırken, 2 şüpheli ise  adli  kontrol şartıyla ise serbest bırakıldı.

Öte yandan,şüphelilerin çok Sayıda dolandırıcılık suçu işlediğini  ve kendilerini bankacı olarak tanıtarak, telefonla vatandaşları arayıp, bankacılık işlemlerinde sorun olduğu iddiasıyla hesap bilgilerini alıp, paralarını dolandırdıkları öğrenildi.

Yunusemre ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında Yunusemre ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında

Şüphelilerin çok sayıda dolandırıcılık suçundan kayıtları'da olduğu da belirlendi.

Editör: Ali Gözen