Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Ordu, Artvin, Ardahan, Ağrı çevreleri ile Iğdır'ın güney, Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yılların bağcılık ustasından bağ bakım önerileri Yılların bağcılık ustasından bağ bakım önerileri

Hava sıcaklığının yurdun, güney ve batı kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya çevrelerinde kuzeyli, Hatay çevrelerinde batı yönlerden kuvvetli(40-60 km / saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Manisa'da hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre,  hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Manisa’da sıcak havanın hafta sonu da etkisini sürdürmesi bekleniyor. Kent genelinde yarın (5 Ağustos Cumartesi) hava sıcaklığının  41 derece, pazar günü ise 37 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 43°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 6 Ağustos 2023 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 37°. 7 Ağustos 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. 8 Ağustos 2023 Salı Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 37°.

Editör: Ali Gözen