Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Hatay, Bitlis ve Van çevreleri, Antalya’nın batısının iç kesimleri, Denizli’nin güneyi ile Hakkari’nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, güney kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Görme engelli Memnune Gül'den birbirinden güzel el işleri Görme engelli Memnune Gül'den birbirinden güzel el işleri

Ege bölgesinde havanın parçalı ve az bulutlu, Denizli'nin güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Manisa'da hafta sonu hava nasıl?

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre hafta sonu Manisa’da havanın parçalı bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 30°. Yarın için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 29°. 15 Ekim 2023 Pazar Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 29°. 16 Ekim 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 30°. 17 Ekim 2023 Salı Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 29°. 18 Ekim 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 29°

Editör: Ali Gözen