Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri ile Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Özel'den memleketi Manisa'da çok önemli açıklamalar Özel'den memleketi Manisa'da çok önemli açıklamalar

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Manisa'da hafta sonu hava nasıl?

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Manisa’da hafta sonu havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı 32 ila 33 derece arasında değişecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 33°. Yarın için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 32°. 10 Eylül 2023 Pazar Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 31°. 11 Eylül 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 30°. 12 Eylül 2023 Salı Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 30°.

Editör: Ali Gözen