Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Manisa’da bugün (24 Haziran Cumartesi) ve yarın havanın açık ve güneşli olması bekleniyor. Kent genelinde hava sıcaklının ise  bugün 36 yarın ise 37 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 36°. Yarın için Manisa hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 37°. 26 Haziran 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 35°. 27 Haziran 2023 Salı Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 34°. 28 Haziran 2023 Çarşamba Manisa hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 35°.

Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama

Editör: Ali Gözen