Oda konferans salonunda gerçekleşen genel kurulda 2017 yılından beri başkanlık görevini yürüten Hüseyin Altındağ ile Halil Başkentli yarıştı. Genel kurula Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı, Manisa Damızlık Süt Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu ve çiftçiler katıldı. Divan başkanlığına Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur seçildi. Odanın gelişmesine büyük katkı sağlayan başta merhum Nuri Sorman olmak üzere hayatını kaybedenler anıldı.
 
Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, seçimin Şehzadeler başta olmak üzere Manisa ve Türkiye’deki bütün çiftçilere hayırlar getirmesini temenni etti.  Daha yolun başında olduklarını söyleyen Altındağ, 30 bin çiftçi ve 154 delege için, Manisa tarımına yön vermek için çalışacaklarını kaydetti. Manisa’nın dünya markası olan üzüm konusunda lisanslı depocukla ilgili çalışmaların devam ettiğini açıklayan Altındağ, tarımın başkenti Manisa’da tarımı lisesinin kurulması gerektiğini vurguladı. 
Başkan adayı Halil Başkentli de seçimin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. 154 delegeden 78’inin oyunu alan Hüseyin Altındağ, yeniden başkan seçilirken, Halil Başkentli ise 71 oy aldı.

 

Editör: TE Bilişim