TEB 29. Bölge Manisa Eczacı Odası, yeni hizmet binasında üyelerine hizmet verecek. MASKİ İkiz Kuleler’deki yeni hizmet binası açılışına AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İyi Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, İyi Parti İl Başkanı Ümit Özdağ,  CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Av. Filiz Tuğçe Ayrancı, Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve eczacılar katıldı.
 
500 eczaneye, 600’den fazla üye sahip olduklarını söyleyen TEB 29. Bölge Manisa Eczacı Odası Uzm. Ecz. Devrim Balı, “Manisa geneline hizmet eden bir meslek grubunun örgütüyüz. Yeni binamızın başta Manisalılar olmak üzere tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sorunlarımız çok, sıkıntılarımız büyük. Ama geleceğe umutla bakmaya çalışıyoruz, aydınlıkla bakmaya çalışıyoruz. Sorunlarımızı çözmeye çalışıyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.
Bir eczacı olarak böyle bir yerde hizmet verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Siyaset çok farklı kulvarlarda aynı fikirde olunursa aynı partide olunur. Fikirlerimiz belli yönlerde ayrışıyor, farklı partilerde siyaset yapıyoruz. Ancak ülkemiz ve şehrimizin menfaatleri noktasında birlikte olabilmek, yan yana olabilmek, durabilmek çok önemlidir. Eczacılar bulundukları toplumun sosyal liderleri ve her katmanından insanla meslekleri üzerinden insan sağlığı ve sevgisi üzerinden ortaklık kurabilen bir meslek grubudur. Siyasi partilerimizin milletvekilleri, il, ilçe başkanları buradadır” diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılışı kurdelesini keserek yeni hizmet binasını inceledi.

 

Editör: TE Bilişim