Türkiye Yazarlar Birliği’nin; ülkemizdeki edebiyat, fikir ve yayın hayatındaki gelişmeleri değerlendirerek seçtiği “2015 Yılının Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları” 2016 yılının ilk günü açıklandı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harika Nüfusçu Durgun, “Ahmet Mithat Efendi ve Edebiyat” isimli eseri ile “2015 Yılı Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülü”ne inceleme dalında layık görüldü.
Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Yrd. Doç. Dr. Harika Nüfusçu Durgun’u bu önemli başarısı nedeniyle tebrik ederek, “Öğretim üyelerimizin aldığı bu ödülller, bizim için büyük bir gurur kaynağı oluyor. Akademisyenlerimizin başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.