Bundan tam 9 yıl önce Bülent Koşmaz aramızdan ayrıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası' nın uzun yıllar başkanlığını yürüten, yaptığı hizmetlerle oda tarihine adını altın harflerle yazdıran Koşmaz vefatının 9. yılında hasret ve özlemle anılıyor. 

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişiminde büyük katkısı bulunan Koşmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde de çok önemli görevler üstlenmişti. 

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Koşmaz'ı 9. vefat yıldönümünde unutmayarak şu paylaşımı yaptı:
"Kıymetli dostum, TOBB eski Başkan Yardımcım, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanımız Bülent Koşmaz’ı vefatının dokuzuncu yıl dönümünde rahmetle anıyorum.
Hizmetlerini her daim hayırla yâd edeceğiz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." 

SENİ ÇOK ÖZLEDİK

Koşmaz'ın hayat arkadaşı Saadet Koşmaz'dan ise şu duygusal paylaşım geldi:

20.06.2014
Evlatlarına ve bana bıraktığın şerefli geçmiş için Allah’ımıza binlerce kez şükür ediyor, seninle gurur duyuyoruz. 
Sen insanların; küçük, büyük demeden dertlerini dert edindin, kendinden önce başkalarını, şehrini, vatanını düşündün. Değerlerinden ve doğruluktan asla vazgeçmedin. Adaletli ve adil oldun, egolarına asla yenilmedin. Aldığın görevleri hayatın pahasına yerine getirdin. Kırgınlıklarını hep kalbinde gizledin. Nur içinde yat mekanın cennet, Peygamberimiz komşun olsun."

Başkan Durbay'ı duygulandıran gösteri Başkan Durbay'ı duygulandıran gösteri

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası da Koşmaz'ı şu ifadelerle andı: Bugüne kadar odamıza emek vermiş ve Hakk’ın rahmetine kavuşmuş tüm Yönetim Kurulu Başkanlarımız ve Üyelerimiz başta olmak üzere, aramızdan ayrılışının dokuzuncu yılında eski Yönetim Kurulu Başkanımız, değerli büyüğümüz Sayın Bülent Koşmaz Beyefendi’yi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz."

Editör: Ali Gözen