"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Ahmet ÜNSAL/Manisa

Önceki dönemde Manisalılara sağlık hizmeti sunan Sosyal Sigortalar Hastanesi çalışanlarını bir araya getiren dillere destan düğün Gardenia Kır düğün salonunda yapıldı.

Büşra-Altuğ Köse çifti düğünlerinin yapılacağı salonu arkadaşları ve davetlilerin alkışları arasında giriş yaptı. Ayşe-Üstün Köse çifti ve Serap Cirit-Aykut Yetişen düğünlerine gelen konuklarını kapıda karşıladı.

Düğünün ilerleyen saatlerinde Şehzadeler Belediyesi deneyimli nikah memuru Nurettin Başkurt’un kıydığı nikahta Büşra-Altuğ Köse çifti düğüne katılan davetlilerinin alkışları arasında “Evettt” sözcüğünü gür ve kendilerinden bir şekilde söyledi.

MND izalasyon firmasında makine mühendisi olarak görev üstlenen Büşra ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ekonomi bölümünü başarı ile bitiren ve Manisa OSB Sarkap A.Ş. de E-ticaret sorumlusu görev üstelenen Altuğ Köse çifti düğün boyunca orkestranın tüm müziklerine eşlik ederken biran olsun kendilerine ayrılan masalarına oturma fırsatı bulamadılar.

Gelin Büşra’nın dedesi Recep Yetişen’de torununun mürvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.  Ayşe-Üstün Köse çifti ve Serap Cirit-Aykut Yetişen çocuklarının düğünlerine bizzat gelerek veya çiçek gönderenlere teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Ali Gözen