Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen Manisa Kent Konseyi’nin Genel Kurulu’nda yeni başkan Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık seçildi. Ahmet Karadağ ise görev süresi dolduğu için aday olmadı. Genel kurula Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Çevre eski Bakanı Rıza Akçalı, Manisa Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ErgünAksoy, MHP Manisa İl Başkanvekili Muammer Babuş, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

Divan Başkanlığını ise Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan yaptı. 
Manisa Kent Konseyi’nin yeni başkanı Ufuk Tanık, Manisa’ya daha fazla hizmet etmek için bu konseyde yer aldığını açıkladı. Tanık, “Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte Manisa’ya daha fazla değer katmak için çalışacağız.  Herkese, her kuruma aynı mesafede olacağız. Destekleriniz için herkese teşekkür ediyorum. Kent Konseyi’nde yürütme kurulu var. Ama önemli olan oluşturulan komisyonlar olacak. Bu komisyonlarda sivil toplum kuruluşları, dernekler yer alacak. Burada hemşerilik ruhuyla bu görevi sürdüreceğiz. Hep birlikte bunu başaracağız. Manisa’mıza hizmet noktasında çalışacağız” dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Kent Konseyi’nin yeni yönetiminde yer alan Ufuk Tanık ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Güzgülü, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını açıkladı. Güzgülü, Kent Konseyi’nden herkesin faydalanabileceğini ifade ederek, bu oluşumda Manisa için her alan herkese teşekkür etti. 
Manisa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Tanık başkanlığındaki Yürütme Kurulu’nda Cüneyt Çalışır, Levent Akçalı, Mert Efendioğlu, A. Ozan Onağ, Işıl Palabıyık, Can Süzen yer aldı.

Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama Büyükşehir'den Spilkent kura çekiliş tarihiyle ilgili önemli açıklama

Editör: Ali Gözen