Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre bugün batı kesimlerden başlayarak ülkemiz sıcak hava dalgasının etkisine girecek. 

Hafta ortasından itibaren Marmara, Ege ve Akdeniz'de hava sıcaklığı daha da artacak. Sıcaklığın mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üstüne çıkması bekleniyor.

Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yeni atama Manisa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yeni atama

Aşırı sıcak ve nemin düşük oluşu, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki ormanlık alanlar için yangın tehlikesini beraberinde getiriyor. 

Bir hafta sürmesi bekleniyor 

Sıcak hava dalgasının bir hafta sürmesi bekleniyor. Uzmanlar özellikle yaşlılar ile kalp ve tansiyon gibi kronik rahatsızlığı olanları öğle saatlerinde dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

Manisa'da hava sıcaklığı 40 dereceyi aşacak

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Manisa sıcak havanın etkisi altına girecek. Hava sıcaklığının yarından itibaren (13 Temmuz Perşembe) 40 dereceyi aşması bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 14 Temmuz 2023 Cuma Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 43°. 15 Temmuz 2023 Cumartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 43°. 16 Temmuz 2023 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°.

Editör: Ali Gözen