Manisa’da Ağrılar Derneği, bu özel günde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.  Nisan’da Dünya Ağrılılar Günü olarak kutlanıyor. Manisa’da Ağrılar Derneği, bu özel günde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Günün anısına Vakıf İşhanından Manolya Meydanına kadar 404 karanfili vatandaşlara dağıttı. Etkinliğe Manisa Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Ömer Akar, Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Durak, iş adamı Müştak Taşdemir ve Ağrılılar katıldı. 
Manisa Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, “Konumu itibariyle dünya lideri olmaya namzet ülkemizin Türkiye’nin hiç olmadığı kadar birlikteliğe, kardeşliğe ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Her yeni doğum umuttur dünya için. Kardeş olmamız gerekiyor, kardeş olmak için Kürt doğmak mı gerekli, Türk doğmak mı gerekli, Çerkez, Abaza, Gürcü, Arnavut doğmak mı gerekiyor. Hayır gerekmiyor dünya lideri Türkiye için ülkemiz için atalarımızın bizlere yurt ettiği Türkiye topraklarında doğmak kardeşçe geçinmek yeterli diyor. Bu vesile ile Manisa Ağrılılar Dernek Başkanı olarak Dünya Ağrılılar Gününüzü en kalbi duygularım ile kutluyorum” dedi., 04.04 Dünya Ağrılılar Gününde 404 karanfil dağıttı. Her yıl 4 Nisan’da Dünya Ağrılılar Günü olarak kutlanıyor. Manisa’da Ağrılar Derneği, bu özel günde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.  Nisan’da Dünya Ağrılılar Günü olarak kutlanıyor. Manisa’da Ağrılar Derneği, bu özel günde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Günün anısına Vakıf İşhanından Manolya Meydanına kadar 404 karanfili vatandaşlara dağıttı. Etkinliğe Manisa Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Ömer Akar, Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Durak, iş adamı Müştak Taşdemir ve Ağrılılar katıldı. 
Manisa Ağrılılar Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, “Konumu itibariyle dünya lideri olmaya namzet ülkemizin Türkiye’nin hiç olmadığı kadar birlikteliğe, kardeşliğe ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Her yeni doğum umuttur dünya için. Kardeş olmamız gerekiyor, kardeş olmak için Kürt doğmak mı gerekli, Türk doğmak mı gerekli, Çerkez, Abaza, Gürcü, Arnavut doğmak mı gerekiyor. Hayır gerekmiyor dünya lideri Türkiye için ülkemiz için atalarımızın bizlere yurt ettiği Türkiye topraklarında doğmak kardeşçe geçinmek yeterli diyor. Bu vesile ile Manisa Ağrılılar Dernek Başkanı olarak Dünya Ağrılılar Gününüzü en kalbi duygularım ile kutluyorum” dedi.

Bir rakı grubuna daha zam geldi Bir rakı grubuna daha zam geldi

Editör: Ali Gözen