Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaşamını yatağa bağlı olarak sürdüren vatandaşlara da desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesi Dinçer Mahallesi'nde ikamet eden ve sağ tarafı felçli olan ve 7 yıldır yatağa mahkûm olarak yaşayan Firdevs Saraçoğlu'na ortopedik ve ayarlanabilir yatak hediye edildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan, yatak hediye edilen Firdevs Saraçoğlu'nu evinde ziyaret etti.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİLER
Saraçoğlu ailesine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ihtiyaç olunan noktada hemen harekete geçtiklerini belirtti. Ustamehmetoğlu, "Bugün yatağa mahkûm bir şekilde yaşayan Firdevs Saraçoğlu'na küçük bir destekte bulunduk. Kendisine daha kontrolü kolay ve ayarlanabilir bir yatak verildi. İnşallah kısa sürede tekrardan sağlığına kavuşur" dedi. Saraçoğlu ailesi de desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim