Pazar ve Pazartesi günleri 17.00 ile 21.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çocuklara at keyfi yaşatan Pony Club'a katılım bir hayli yüksek oldu. Çok eğlenceli bir hafta sonu geçirdiklerini dile getiren çocuklar Pony Club'ın tekrar Manisa'ya gelmesini istediklerini belirttiler. 

“PONY CLUB ÇOK SEVİLDİ” 
Türkiye Jokey Kulübü'nü 2 gün boyunca ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten 45 Park Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tunçer; “2014 yılında Soma’da bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlayan Pony Club, zamanla tüm Türkiye genelindeki çocuklara uyarlandı. Her yaz 30 şehir geziyorlar, bu sene Manisa’da Pony Club’a biz ev sahipliği yaptık. Harika bir etkinlik oldu. Çocuklarımız ve aileleri 45 Park’ta harika bir hafta sonu geçirdi. Atlar ve çocuklarımızın arasındaki bağ inanılmazdı.45 Park’a gelen misafirlerimiz bu özel etkinliği düzenlediğimiz için teşekkür ettiler, hatta bir daha ne zaman gelir diye sordular. Bu bizi çok mutlu etti, bu etkinliklerimiz devam edecek” dedi. 

“EFSANE YAZAR HANRİ BENAZUS 45 PARK’TA OLACAK” 
1930 doğumlu, 4500 adet Atatürk’ün bilinmeyen fotoğrafları ile en büyük Atatürk fotoğrafları koleksiyonuna sahip olan Hanri Benazus’un 14-23 tarihleri arasında açılışa özel sergi düzenleyeceğinin müjdesini de veren Lale Erdoğan Tunçer; “Türkiye’ye mal olmuş harika bir isim. Kendisini tanıdığım için çok şanslıyım. Sergisindeki fotoğraflar çok özel, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bilinmeyen fotoğrafları. Bu özel anlara tüm Manisalıları davet ediyoruz. Ayrıca çekiliş ile sergiye katılan bayanlar arasından her gün bir kişiye imzalı kitabını hediye edecek. Türkiye için çok önemli bu isim ile tanışmaya tüm Manisalıları bekliyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim