Türkiye’de ve Dünya’da personel takibini sağlama maksadı ile kullanılan biyometrik sistemler, alanında da elverişli ortamlar yaratmasından dolayı kitleler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Bu nedenden dolayı da önem arz eden ürün seçeneklerinin tamamını www.perkotek.com sitesinden sizlere sunmayı ihmal etmemekteyiz. Var olan biyometrik ürünler, personellerin işe giriş ve çıkış konusunda da sizlere an ve an hizmetler vermesi bakımından oldukça kullanışlı ürünleri barındırmaktadır. Temel anlamda en çok kullanılan personel takip cihazları ise şunlardır;
 

  • Kart okuyuculu sistemler
  • Parmak izi okuyuculu sistemler
  • Yüz tanıma cihazları
  • İris tanıma sistemleri
 
Biyometrik sistemler 5,000 ila 50,000 arasında personeli hafızasında tutar!
 
5,000 ila 50,000 arasında ki personeli an ve an hafızasında tutan ve sizlere temel anlamda giriş – çıkış durumlarını yansıtan biyometrik sistemler, her anlamda da kullanıcılar tarafından oldukça kullanışlıdır. Biz de temel olarak en kullanışlı ürünleri yansıtmak ve sizlere sunmak adına çalışıyor, günümüz teknolojisinde de kesin ve kalıcı sonuçlar sunan ürünleri tedarik etme hizmetleri sağlıyoruz. Perkotek olarak her anlamda öncü tavrımız ve üstün hizmetlerimiz ile makul şartlar sunma noktasında da çalışmalar sarf etmekteyiz. Bu da bütünüyle garantili hizmetler almanıza yardımcı olduğu gibi, var olan ürünleri de alternatif seçenekleri ile değerlendirme alanları sunmaktayız. Sizler de en uygun fiyatlar hususunda sunulan ürünleri deneyebilir ve bu anlamda sipariş verme olanaklarına erişebilirsiniz.
 
Biyometrik sistemler ayrıca maaş hesaplaması ve bazı tolerans gibi durumları da sizlere sunmaktadır. Beklenmedik bir elektrik kesintisinde ise herhangi bir veri kaybı yaşanmaması adına sistem türü sizlere her saniye yedekleme yaparak hizmet sunuyor. Ayrıca belirlediğiniz tarih aralıklarında ise otomatik olarak gönderiler sizlerle paylaşıldığı gibi, bu hususta da teknik olarak bilgiler almanız sağlanmaktadır. Ayrıca bir bağlantı gerekmeden, direkt olarak sistem üzerinden de bir fikir alma durumu söz konusudur. Siz de her anlamda kullanışlı ve makul şartlar sunan ürünleri tedarik etmek ve kullanmak aşamasında hemen web sitemize girişinizi yapın, pek çok ürünü inceleme şanslarına sahip olun. 
 
 
Editör: TE Bilişim