Günümüzde bir otopark alanı oluşturmak ve bu bölgeyi ticari alan olarak kullanmak adına bazı ürünlere ihtiyacınız var! www.perkotek.com ailesi olarak sizlere kaliteli ürünleri sunma ve paylaşma adına çalışıyor, bu vadede ise en kullanışlı bariyer sistemleri ürünlerini de bir tık kadar uzağınıza taşıyoruz! Her anlamda kullanışlı olan bu ürünleri AVAX marka olarak sizlere sunduğumuz gibi, uzun ömürlü bir kullanım alanı yaratarak da dilediğiniz gibi değerlendirme olanaklarını vermekteyiz. Siz de herhangi bir ürün satın almak istiyorsanız, bu vade de web sitemize giriş yapmayı ihmal etmeyin ve pek çok ürünü de tek tıkla görme şansına erişin.
 
Bariyer ürünleri Türkiye’de fazlaca takip edilmektedir!
 
Son dönemlerde var olan işletmeleri de düzenli ve kullanışlı bir hale dönüştürmek adına kitleler bu tarz ürünlere önem vermektedir. Bu nedenden dolayı da her anlamda müsait ve kullanıma açık olan bariyer sistemleri ürünlerini bir tık kadar uzağınıza taşıyoruz. Siz de sitemize bağlantı kurduktan sonra bu ürün türlerini görüntüleyebilir, siparişlerinizi bizlere ileterek de bir kullanım alanı yaratabilirsiniz. Perkotek olarak bu alanda Türkiye’nin öncüsü olduk ve 60,000’i aşkın ürün türünü de müşterilerimiz ile paylaştık.
 
Ürün türü aynı zamanda bir personel takip programı ile desteklendiği zaman da belirlediğiniz araç ve kişilerin geçişleri de kolaylıkla yapılacaktır. Bu nedenden dolayı parmak izi okuyucu, yüz tanımlayıcı veya kart okuyucu gibi ürünleri direkt olarak sistemlere entegre edebilir, ürünlerin tamamını da kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Türkiye’de öncü bir yapı kazanan Perkotek ailesi, her anlamda da kitleler tarafından sevilen ürün türlerini sizlerle paylaşmayı ihmal etmemektedir. Sizlerin de amacı, alanında önemli ve fonksiyonel olan ürün türlerine ulaşmak ise tek tıkla web sitemize girişinizi yapabilir ve tüm ürün seçeneklerini de görme fırsatlarına sahip olabilirsiniz. Bariyer sistemleri adı altında satışa sunduğumuz ürünlerle beraber bugüne kadar binlerce otoparkın oluşturulmasına katkı sağladık. Sizlere de sunacağımız ürün türleri sayesinde artık herhangi bir sorun yaşamadan pek çok ürünü kullanabilme ve satın alma şanslarına erişebilme hakkına sahip olacaksınız.
 
 
Editör: TE Bilişim