Törende, şehidin cenazesini omuzlayan silah arkadaşları, salavatlar getirerek, gözyaşları döktü.
Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin bir menfezin altına döşediği el yapımı bombayı zırhlı aracın geçişi sırasında patlatması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olan özel harekat polisi Nedim Erbay için cenaze töreni düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Vali Azmi Çelik, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, askeri erkan, eşi Kadriye, çocukları Egehan ve İlknur ile mesai arkadaşları katıldı. 
Törende, İl Valisi Çelik, şehidin eşi Kadriye Erbay ile çocuklarını teselli etmeye çalışırken, şehidin çocukları Egehan ve İlknur tören boyunca el ele tutuşarak, ayakta durabilmek için birbirlerinden destek aldı.

“HAİN EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR” 

Tören, şehidin cenazesinin alana getirilmesiyle başladı. Şehidin biyografisinin okunmasının ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, gece gerçekleştirilen haince saldırının teşkilatın gözünü korkutamayacağını belirterek, aksine vatana olan bağlılıklarını artıracağını ifade etti. Bugün olduğu gibi yarında devletin bekası, ülkenin birlik ve beraberliği için meslektaşlarının canları pahasına mücadelelerine devam edeceklerine dikkat çeken Denizci, “Hiçbir değer yargısı taşımayan bu kalleşler hain emellerine ulaşamayacaklardır. Şehidimizin değerli ailesi, Nedim kardeşimizin değerli eşi ve çocuklarımızın başı sağ olsun. Hepinizin içinin yandığını biliyor ve hissediyorum. Bu acıyı anlatabilecek, azaltabilecek kelimelerin olmadığının da farkındayım. Şehidimize ve hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet ailelerine ve kahraman meslektaşlarıma sabır ve başsağlığı, yaralı meslektaşlarıma ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Kahraman şehidimizin ruhu şad olsun” dedi. 
Konuşmanın ardından, şehidin tabutunu omuzlayan özel harekat polisleri, salavatlar getirerek, gözyaşları döktü. Şehidin naaşı, defnedilmek üzere Manisa’nın Kula ilçesi Saraçlar köyüne götürüldü. 

Editör: TE Bilişim