Yapılan çalışmalar kapsamında Kula'nın Sandal Mahallesinin altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında mahallenin tıkanan, eskiyen, kırılan, daha önce altyapısı olmayan sokaklarının altyapı sistemleri bir bir elden geçirilerek yenileniyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Müdürü Önder Baştürk ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş'tan bilgi aldı.

Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger'in de eşlik ettiği incelemelerde vatandaşlar Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Kula'da yatırım çalışmaları hız kazandı. Yapılanma sürecini tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ortak çalışmalarına bir yenisini ekleyerek, Mahallelerimizin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmaya başladı. 2015 yılı ve 2016 yılı yatırım programlarına alınan mahalle alt ve üstyapı çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Altyapısı yapılacak olan bazı mahallelerimize gerekli malzeme stoğu yapıldı. Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte mahallelerimizde çalışmalar başlayacak. Yapılan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Sandal Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirtti. Sandal Mahallesine verilen hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim