Kula 80 yıl Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya yaptığı konuşmada “Burada kalan kardeşlerimizin sağlıkla ilgili tüm ihtiyaçları deneyimli hemşiremiz vasıtasıyla karşılanmaktadır. Buradaki hastalarımıza güler yüzlü personelimiz ile gün içerisindeki tüm ihtiyaçlarını gidermekteyiz. Bizlere hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kurum ve kuruluşların müdür ve personellerine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi Erkaya, “Türk milleti çağlar boyunca, geleneksel dayanışma duygusunun en güzel örneklerini sergileyerek, çocuk, genç, dul, yetişkin, özürlü ve yaşlısına sahip çıkmıştır. Tarihsel süreçte; Türk toplumu Vakıflar, localar kanalıyla yürüttüğü Sosyal Hizmet çalışmalarıyla geleneksel dayanışmanın bütün örneğini sergilemiştir. Günümüze kadar çocuk yuvası, yetiştirme yurdu, huzurevleri, bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde korunmaya muhtaç insanlara 24 saat sürekli bakım hizmeti verirken, bir yandan da toplum merkezleri, sosyal yardım hizmetleri, aile ve dayanışma merkezleri, gündüzlü rehabilitasyon merkezleri, evlat edinme, koruyucu aile, sokakta çalışan çocuklara yönelik hizmetler ve tüm alanlarda gönüllü katkı ve katılımların organizasyonu ile de koruyucu, önleyici ve eğitici çalışmaları sürdürmektedir. dedi
Erkaya, “Bizler, engelli bireylerin hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm aramayı, gerekli olan bütün olanakları sağlamayı görev olarak saydığımızı belirtir, bütün engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlarım." şeklinde konuştu.
Engelli öğrenciler tarafından halk oyunları hazırlanan skeçler okunan şiirler ve şarkılar izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken. Düzenlenen Gece 10 yıl marşı okunarak sona erdi.
Programa, Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar ilçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, bazı daire amirleri, engelli aileleri ve engelliler katıldı.

Editör: TE Bilişim