Tayini çıkarak ayrılan Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez gönderdiği veda mesajında; ”Saygıdeğer Kula kamuyonun bildiği üzere Kula Kaymakamlığı’ndan, Trabzon ili Çarşıbaşı İlçe Kaymakamlığı’na naklen atanmış bulunuyorum. Bu nedenle 18 Eylül 2013 tarihin de başladığım görevimden 8 Ekim 2014 tarihi itibariyle ayrılmış bulunuyorum. Geçen bir yıllık dönemde Kula’da bulunmaktan, Kula’mıza ve çok kıymetli Kula halkına hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilen karşılanmasına emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım.
Görevlerimizin yerine getirilmesinde, yatırım ve hizmetlerin vaktinde ve dosdoğru yapılıp devletimiz ve milletimizin hizmetine sunulmasında, birlikte çalıştığım kamu kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarına, Belediyemizin yönetici ve mensuplarına, meslek kuruluşları, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşları, yerel basınımızın kıymetli yönetici, mensup ve çalışanlarına, tüm muhtarlarımıza, vefakâr, saygıdeğer Kula halkına sonsuz teşekkür, takdir ve minnet duygularımı içtenlikle sunmak istiyorum.
Bir Kula gönüllüsü olarak bundan sonra da Kula’mızın umutlu olduğum geleceğine katkı vermeye devam edeceğim.
Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Kula’lı vatandaşlarımıza ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor, bundan sonraki çalışma ve özel hayatınızda başarı ve mutluluklarınızın devam etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim