Yunusemre İlçesi Saruhanbey Camisinde Mevlid Kandili dolayısıyla ibadetlerini yerine gitmek için gelen vatandaşlara, Manisa Kızılay ekipleri ve gönüllüleri tarafından şerbet, lokum ve gül suyu ikram edildi.

Kızılay'ın ikramlıklarından alan vatandaşlar teşekkür etti.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, Tüm İslam Aleminin ve Manisalıların Mevlid Kandilini kutlarken, Kızılay'ın sadece afetlerde ve zor zamanlarda değil, her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyledi.

Kızılay'ın Uluslararası akrediteye sahip bir yardım kuruluşu olduğuna dikkat çeken Gürsel, "Kızılaycı olmak en başta gönüllülük ve çok büyük sorumluluk gerektiriyor". dedi.

Gürsel, şunları söyledi:

"Türk Kızılay 155 yıldır insanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik ve evrensellik ilkelerinden sapmadan insanlığa hizmet eden uluslararası bir yardım kuruluşu. Kızılay denilince akla kan ve afetler gelse de, bizler her zaman insanların hizmetindeyiz. Bugünde Mevlid Kandili dolayısıyla Yunusemre İlçemizde bulunan Saruhanbey Camisinde vatandaşlarımıza çeşitli ikramlıklar dağıttık. Başta hayırseverlerimiz olmak üzere, Kızılay ekiplerimize, Kızılay Gönüllülerimize ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum."

Dualı Mesir macunları saçılmaya hazır Dualı Mesir macunları saçılmaya hazır

Editör: Ali Gözen