Kırkağaç MHP İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda bir açıklama yapan MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz "Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ilçemiz koordinatör müdürlüğü görevine meclis üyemiz olan Ali Rıza Duman atanmıştır. Kırkağaç'ımıza en güzel hizmetli vermek için koordinatör müdürümüz ve ilçe yönetimimiz uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu yeni görevinde Ali Rıza Duman'a başarılar diler, Kırkağaç'ımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırkağaç'a yapılacak olan birçok hizmetin koordinasyonundan sorumlu olacak olan Ali Rıza Duman ise "Büyükşehir Belediye Başkanlığının ve Kırkağaç MHP İlçeTeşkilatımızın bana layık gördüğü bu koordinatörlük görevine layık olmaya çalışacağım. Bu görevi bana verdikleri için Büyükşehir Belediyesine ve ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ederim. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma eminim. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur" diye konuştu.

Duman kendisinin hangi görevlerden sorumlu olacağının ise önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacağını söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörlüğüne atanan 53 yaşındaki Ali Rıza Duman, Kırkağaç'ta esnaflık yapıyor, evli ve iki çocuk babası.

Editör: TE Bilişim