Seçimlere aylar kala aday adayları çalışmalara hız verdi. Manisa’da çarşının tanınmış esnaflarından İbrahim Onaylı, namı diğer Kebapçı İbo’yu tanınmayan yoktur. Çok uzun yıllardır çarşının tam kalbinde, Kuyumcular Çarşısındaki Yeni Han’da birbirinden lezzetli kebap çeşitleriyle Manisalıların damak tadına hitap ediyor.   

Manisalılar 7’den 70’e pedal çevirdi Manisalılar 7’den 70’e pedal çevirdi

Onu herkes kebabın ustası olarak biliyor. Ancak İbrahim Onaylı siyasetin içinde olan, Manisa ve ilçelerini en ücra mahallelere kadar bilen bir isim. Daha önce il genel meclis üyeliği yaptı.  Partinin çeşitli kademelerinde görevler aldı.

Şimdi ise bambaşka bir görev için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde çok sayıda partilinin katılımıyla Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan eden İbrahim Onaylı, ilgi görmeye devam ediyor.

Şehzadeler için daha önceden çalışmalara başlayan Onaylı, projelerini peyderpey açıklamayı planlıyor. Çarşı merkezindeki dükkanında seçmenlere sürekli iletişim halinde olan Onaylı, samimi ve açık sözlü tavırlarıyla çarşı esnafının da sevdiği saydığı bir isim.       

BEN YOK BİZ VARIZ…

Yola çıkarken en önemli düsturunun “Ben değil biz” ifadesi olduğunu dile getiren İbrahim Onaylı, amacının karış karış bildiği Şehzadeler ilçesine önemli hizmetlerde bulunmak olduğunu söyledi. Kendisini şehre borçlu hissettiğini dile getiren Onaylı, “Biz bu şehre aşığız. Bu şehirde doğduk, bu şehrin sokaklarında büyüdük, bu şehirde ekmek parası kazandık. Bu şehir için yapacağımız çok şey var.  Ve elimizi taşın altına koyma zamanı. Çok güzel bir ekibimiz var. Çok farklı projelerimiz var.  Bu şerefli görev bize nasip olursa Allah’ın izniyle başarılı olacağımızdan şüphem yok.” diye konuştu.  

Editör: Murat Yalçın