Kadın Emeği Atölyelerini yaygınlaştıracaklarını açıklayan Karadağ, sanayiye yönelik üretim yaparak kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamalarının önünü açacağız dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda CHP ve MHP arasında 'Manisa' tartışması TBMM Genel Kurulu’nda CHP ve MHP arasında 'Manisa' tartışması

Her mahallede oluşturmayı hedefleri atölyelerin yanında kreş ve gündüz bakım evlerinin de bulunacağını söyleyen Karadağ, “Ekonominin geldiği durum ortada. Manisa’da fazladan bir pahalılık var. Bütün bunlar üst üste gelince ekonomik olarak ailelerimiz zorlanıyor. Sanayiye gidip gelemeyen aktif olarak işgücüne katılamayan annelerimiz kız kardeşlerimizde ev ekonomisine katkı sağlayabilsin istiyoruz. Bu sebeple mahallelerimizde kadın emeği atölyeleri kuracağız. İçerisinde kreşte olacak. Servise binip sanayiye gidip gelmek yerine bu atölyelerde fabrikalardan gelecek basit düzeyde imalat işlerine katkı sağlayacak bir yandan da gelir elde edecekler. Çocuklu annelerimiz de kreşten istifade edebilecekler. Sanayimizin büyük işletmeleriyle gerekli bütün ön hazırlığı yaptık. Göreve gelir gelmez ilk işlerimizden birisi bu olacak. Hem mahalleler canlanacak hemde aile ekonomisi rahatlayacak.” dedi.

Editör: İclal Çiçek