İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem! İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem!

Ali İhsan Çiftçi - Abdulkadir Barış
İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesinde, bir hastaneden bebeğin kaçırılma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın hemen ardından çalışma başlatan polis, bebeği buldu ve kaçıran kişiyi gözaltına aldı.

TEST BAHANESİYLE BEBEĞİ KAÇIRDI

Olay, dün öğle saatlerinde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde meydana geldi. Suriye uyruklu bir aileye kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan bir kadın, test bahanesiyle, 3 gün önce dünyaya gelen çocuğu alarak uzaklaştı.

ADRESİNDE BEBEKLE BİRLİKTE YAKALANDI
Tespit üzerine operasyon düzenleyen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, evin yakınında S.G.'ye rastladı. Şüpheli ile birlikte adrese giren polis, hastane odasından kaçırılan 3 günlük bebeği buldu. S.G. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Öte yandan hastane odasından bebeğin kaçırılma anı ise hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüde hastane odasından çıkan bir kadının elindeki örtüyle bebeği gizlediği ve hızlı adımlarla koridoru geçtiği anlar yer aldı. Bebeğin ise ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Editör: Ali Gözen